Vanæret

Vanæret - Mukhtar Mai | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mukhtar Mai
DIMENSJON
6,45 MB
FILNAVN
Vanæret.pdf
ISBN
3891836731907

BESKRIVELSE

Juni 2002: Mukhtar Mai blir dømt og utsatt for gruppevoldtekt av Mastoi-klanen, en høyere kaste bestående av mektige bønder og kriger i Muzaffargarh-distriktet i Pakistan. Hun blir dømt for noe hennes yngre bror angivelig skal ha gjort. Mastoiene er i flertall, og voldtekten blir fullbyrdet med over hundrede mennesker tilstedet. Deriblant hennes egen far, som med makt må holdes tilbake fra å redde sin datter. Vanæret er den rystende historien om Mukhtar, hennes familie og en landsby hvor analfabetisme, maktspill og vold regjerer. Men det er også en historie om mot, medmenneskelighet og støtte fra uventet hold. Med sitt eget liv som innsats, krever Mukhtar Mai rettferdighet og grunnleggende humanit.re rettigheter for kvinner. Hun har forvandlet seg selv fra . være et offer, til å bli et talerør og forkjemper for kvinner verden over. For denne innsatsen har hun høstet stor internasjonal anerkjennelse. "Mukhtars fortellerstil er rett på sak, med kjensgjerninger som er så sterke at de verken har eller trenger noen finesse i formen." Ulf Andenæs, Aftenposten. "Mukhtar Mai forbløffer en hel verden ved å stå oppreist." Dagbladet. "Utrolig historie. Måtte modige Mai ikke tape kampen!" Jan-Erik Østlie, Aktuell

Vi hjelper deg med å finne bokstavene du mangler i kryssord. Vanæret er endnu en spændende Amish krimi fra Linda Castillos hånd med drabsefterforskeren Kate Burkholder i begivenhedernes centrum.. På en forladt gård samler en ældre amish kvinde valnødder sammen med sine to børnebørn.

Per Drustrup Larsen marts 27, 2020 at 19:18 Anmeldelse. Denne nye bog i serien føjer sig smukt ind i rækken af bøger om den tidligere amishkvinde og nuværende politichef Kate Burkholder.

RELATERTE BØKER