Lærerveiledning småskolen

Lærerveiledning småskolen - An-Magritt Hauge | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
An-Magritt Hauge
DIMENSJON
6,89 MB
FILNAVN
Lærerveiledning småskolen.pdf
ISBN
9511975600455

BESKRIVELSE

Generell del leveres i ringperm der en også kan sette inn veiledningene til Snakk om det!, Leseboka vår og På eventyr.Lærerveiledningen inneholder generell teori og metodikk for dette faget. I tillegg er det skrevet to fagartikler; "Kort oversikt over vietnamesisk, albansk, arabisk, somali ,tyrkisk og urdu" av Liv Bøyesen "Barn med skriveglede og skrivevansker" av An-Magritt Hauge. Bakerst finnes en fyldig tekstsamling bestående av sanger, dikt, regler, ellinger, leker, vitser, gåter, eventyr og fortellinger.

Informasjonen vi har samlet her på Barnas Valg er i tråd med lære­planmålene i samfunnsfag både for mellomtrinnet og ungdomstrinnet. Denne lærerveiledninga er en av fire deler som til sammen utgjør hele lærerveiledningen for Cappelens undervisningsopplegg i norsk som andrespråk for språklige minoriteter for småskolen. Generell del leveres i ringperm der en også kan sette inn veiledningene til Snakk om det!, Leseboka vår og På eventyr.Lærerveiledningen inneholder generell teori og metodikk for dette faget.

Lærerveiledning for M4 - M7. Lærerveiledning for M7 - M9.

RELATERTE BØKER