Trollguten og andre dikt

Trollguten og andre dikt - Jan-Magnus Bruheim | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan-Magnus Bruheim
DIMENSJON
4,42 MB
FILNAVN
Trollguten og andre dikt.pdf
ISBN
8528535774263

BESKRIVELSE

SyskenringenEi natt då eg låg og drøymde, drøymde eg om eit band. Eit band som gjekk over alle grenser, og alle land. Ein drøymer så mangt. Men undren vart eg vel då eg fekk sjå at dette eg trudde var eit band tok til å livne - og gå. Då såg eg tusentals hender hekta i hop til eit band som gjekk over alle grenser og gjekk gjennom alle land. Det var både ung og gamal, det var småborn med far og mor. Dei laga så sterk ein syskenring som rakk kring den heile jord. Jan-Magnus Bruheim frå Skjåk i Gudbrandsdalen var gjennom heile diktarlivet oppteken av å skrive for barn. No er dei mest sentrale og kjære dikta for barn samla i ei utgåve, med nye illustrasjonar av Jens Ivar Kristensen.

Men undren vart eg vel då eg fekk sjå at dette eg trudde var eit band tok til å livne - og gå. Då såg eg tusentals hender hekta i hop til eit band som gjekk over alle grenser og g Trollguten er ei samling barnedikt utgjeven i samarbeid mellom Samlaget og Vennelaget Jan-Magnus Bruheim.

Då såg eg tusentals hender hekta i hop til eit band som gjekk over alle grenser og g Trollguten er ei samling barnedikt utgjeven i samarbeid mellom Samlaget og Vennelaget Jan-Magnus Bruheim. Dikta er frå 1956-1986 og spenner vidt tematisk.

RELATERTE BØKER