Visjon og virkelighet

Visjon og virkelighet - Gunnar Iversen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Iversen
DIMENSJON
6,50 MB
FILNAVN
Visjon og virkelighet.pdf
ISBN
2393653154168

BESKRIVELSE

Denne boken tar leseren med på en reise gjennom Arne Skouens filmatiske univers. I etterkrigstiden regisserte og produserte Arne Skouen hele 17 spillefilmer på 20 år. Det krevde talent, pågangsmot og ukuelig vilje. Selv om Skouen først og fremst laget engasjerende filmfortellinger, var fortellingen alltid en ramme om et tema han ønsket å belyse. Bokas første del presenterer Skouens liv og virke og gir en oversikt over hans filmproduksjon. Den andre delen går tettere inn på filmene, analyserer deres form og innhold og ser dem i sammenheng med norsk og utenlandsk film. Gunnar Iversen er professor i film- og medievitenskap ved Institutt for kunst- og medievitenskap ved NTNU i Trondheim. Han har skrevet en rekke bøker og artikler om norsk og internasjonal filmhistorie, om dokumentarfilm og om fjernsyn.

Noen har drømt om å erobre nye landområder og skape rike og mektige stater og anlegge store byer og palasser. Visjon og virkelighet Det fjerne østen: Ocean Art byr på fargerik mat og lekker presentasjon - men vær OBS på forskjellen mellom teori og praksis. Menyteksten stemmer ikke alltid med hva man ... Visjon og virkelighet Arne skouen og filmen.

Sendes innen 3-5 virkedager. Kjøp boken Visjon og virkelighet av Gunnar Iversen (ISBN 9788232103294) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER