Et Guds barn

Et Guds barn - Cormac McCarthy | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cormac McCarthy
DIMENSJON
8,17 MB
FILNAVN
Et Guds barn.pdf
ISBN
6994909521527

BESKRIVELSE

«Hadde natten hatt mørkere domener, ville han funnet dem.» Lester Ballard finner dem. Temaet i Et Guds barn er menneskelig fornedrelse. Boken skal være løst basert på en virkelig mordsak i Tennessee og er en rystende sterk leseropplevelse.Cormac McCarthy er født i Rhode Island i 1933. Et Guds barn, hans tredje roman, utkom i 1973 og fikk en splittet mottakelse: Noen foraktet den, andre lovpriset den. I dag regnes den gjerne som et høydepunkt i forfatterskapet. McCarthy har gitt ut en rekke romaner og skuespill, og anses som en av de store samtidsforfatterne i USA. Grensetrilogien er blant hans mest leste og kjente bøker; Alle de vakre hestene, Over grensen og Byene på høysletten. Filmatiseringene av Ikke et land for gamle menn (som mottok fire Oscars, bl.a. for beste film i 2007) og Veien (2009) har gjort navnet hans kjent ? også ut over den knallharde menigheten som alltid har elsket bøkene hans.Terningkast 6. «Ikke for tynne nerver ? Men du verden for en litterær prestasjon.»VG«En klassiker!»Morten Harry Olsen, Klassekampen«? en av de merkeligste, jævligste og mest fascinerende bøker jeg har lest på lenge.»Fredrik Wandrup, DagbladetCormac McCarthys hjemmesiderOm Cormac McCarthy på wikipediaSamtale i Time Magazine mellom Cormac McCarthy og Coen-brødrene om filmatiseringen av No Country for Old Men

Løsningen ligger i å på radikalt vis sette barnas behov for et ... 7 Heller ikke alle Abrahams etterkommere er derfor Abrahams barn, for: I Isak skal det nevnes deg en ætt. 8 Det vil si: Ikke kjødets barn er Guds barn, men løftets barn regnes til ætten.

I dag regnes den gjerne som et høydepunkt i forfatterskapet. McCarthy har gitt ut en rekke romaner og skuespill, og anses som en av de store samtidsforfatterne i USA. : kvinner og barn ble reddet først kvinner og barn ble reddet først / være glad i barn være glad i barn / glede seg som et barn glede seg som et barn / av barn og fulle folk får en høre sannheten av barn og fulle folk får en høre sannheten / like barn leker best like barn leker best / kjært barn har mange navn kjært barn har mange navn / brent barn skyr ilden brent barn skyr ilden ... Et Guds barn, hans tredje roman, kom ut i 1973 og fikk en splittet mottakelse: Noen foraktet den, andre lovpriset den.

RELATERTE BØKER