Falt ut av tiden

Falt ut av tiden - David Grossman | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Grossman
DIMENSJON
4,24 MB
FILNAVN
Falt ut av tiden.pdf
ISBN
6934895240738

BESKRIVELSE

"Falt ut av tiden" er en bok om det viktigste og vanskeligste av alle menneskets eksistensielle problemer: døden. En dag reiser en mann seg fra middagsbordet og sier farvel til sin kone etter å ha tidd helt stille om "denne natten". Han gir seg i vei til et sted "langt borte", for å gjenfinne sin døde sønn. Dag for dag blir hans vandring rundt byen mer innbitt. Andre foreldre som har mistet barnet sitt, slutter seg til ham. En krønikør formidler deres tanker og handlinger. David Grossman overrasker atter en gang med en intens og medmenneskelig tekst. Her møtes poesi, fabel, drama, humor, allegori, eventyr, og sammen bidrar de til å gi verket sin enestående originalitet. Enhver som har opplevd død, tap, savn, taushet, tomhet og forstening, vil kunne kjenne seg igjen i denne gripende fortellingen - og kanskje finne trøst.

Det var et av historiens mektigste imperier. Begrepet Imperium Romanum betegner romernes herredømme over andre.

En dag reiser en mann seg fra middagsbordet og sier farvel til sin kone etter å ha tidd helt stille om "denne natten". Kjøp 'Falt ut av tiden' av David Grossman fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Innbundet | 9788293139256 "Falt ut av tiden" er en bok om det viktigste og vanskeligste av alle menneskets eksistensielle problemer: døden.

RELATERTE BØKER