Steinhjerte

Steinhjerte lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,2 MB
FILNAVN
Steinhjerte.pdf
ISBN
7043527495226

BESKRIVELSE

Erikas hemmelighet er avslørt. Anger og skam gjør at hun ser kun én utvei. Yngvil har gått rett i klørne på farens morder. Skrekkslagen og uten mulighet til å flykte må hun lytte til Knut Stubberud når han røper grusomme detaljer omkring drapet. Og nå er hun den neste på dødslisten. Yngvil kastet seg rundt og sprang mot døren. Nei, Knut hadde fått tak i pistolen! Snart ville han være rett i hælene på henne. Ved Gud, hvordan skulle hun rekke å løpe ned den lange trappen uten å bli skutt i ryggen? Hun ville ikke klare det!

Steinen der var en del av moreneavsetningen fra siste istid, og ... Et steingjerde er lekkert og naturlig, og kan holde lenge om du sørger for å bygge det opp på den riktige måten. Det er viktig at underlaget blir ordentlig forberedt, før du går i gang med å sette steinene. For to år siden bestemte jeg meg for å lage et steingjerde rundt deler av tomten på hytta på fjellet.

Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2000 Lengde: 5 t. 40 min.

RELATERTE BØKER