Dyp rød 315

Dyp rød 315 - Helene Uri | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helene Uri
DIMENSJON
3,11 MB
FILNAVN
Dyp rød 315.pdf
ISBN
6800463156455

BESKRIVELSE

DYP RØD 315 er en vilter roman, skrevet med snert og språklig overskudd. En svært underholdende og morsom historie, men samtidig sterk og urovekkende. Gina Beck er ofte forelsket, og aller mest i seg selv. Hun går med designerklær til enhver anledning, med den riktige dyprøde og forførende fargen på leppene, og hun har alltid full kontroll. Så havner hun motvillig under behandling hos en psykolog. Etter hvert som hun åpner seg om sitt forhold til menn, venninner og rivalinner, avdekkes en annen og mørkere historie. Terningkast 5. «Fascinerende kvinneportrett.» Maya Troberg, ELLE«Helene Uri skriver spenstig, troverdig prosa som har kraft i seg til å besnære leseren »Halfdan W. Freihow, Aftenposten«En sorgens perle. For en bemerkelsesverdig sterk debut!»Valerie Kubens, Fædrelandsvennen

Hun går med designerklær til enhver anledning, med den riktige dyprøde og forførende fargen på leppene, og hun har alltid full kontroll. Dyp rød 315: roman Uri, Helene Gruppesett / Skjønnlitteratur: 2002: Oppdatert personvernerklæring og bruk av informasjonskapsler. Nytt regelverk for behandling av personopplysninger (GDPR) trer i kraft 20.

[Helene Uri] Home. WorldCat Home About WorldCat Help.

RELATERTE BØKER