Forfulgt i London

Forfulgt i London - Ingeborg Dybvig | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingeborg Dybvig
DIMENSJON
7,60 MB
FILNAVN
Forfulgt i London.pdf
ISBN
5074546895479

BESKRIVELSE

Vinner av Bokslukerprisen 2016.Det er påskeferie, og Clara er tilbake hos farmor og farfar i England, denne gangen sammen med venninnen Emilie. Da farmor brekker beinet, får jentene aller nådigst dra inn til London alene. De skal jo bare shoppe på Oxford Street. Men så ser de en mann bli slått ned, og når de forsøker å hjelpe ham, stikker han til dem en liten firkantet dings. «Don't go to the police,» hvisker han. Clara har lovet alle at hun ikke skal leke detektiv igjen. Så jentene skynder seg mot jernbanestasjonen, men det er jo ikke deres skyld at noe følger etter dem ... Tretten år gamle Clara har en tendens til å rote seg borti mysterier og forbrytelser. Begeistrede lesere har fulgt henne i fire bøker så langt, og de vil helt sikkert bli med Clara og Emilie inn til London - på shopping ... Dette er bok fem i Ingeborg Dybvigs prisvinnende serie om Clara - nå i pocketutgave med nytt omslag.

Sendes innen 2-5 virkedager. Kjøp boken Forfulgt i London av Ingeborg Dybvig (ISBN 9788202528904) hos Adlibris.com.

Jentene løper bort til mannen og får ringt etter ambulanse og hjelp. Kjøp Forfulgt i London fra Norske serier Dette er bok fem i Ingeborg Dybvigs prisvinnende serie om Clara. Det er påskeferie, og Clara er tilbake hos farmor og farfar i England, denne gangen sammen med venninnen Emilie.

RELATERTE BØKER