Hjerteløs

Hjerteløs - Jørgen Jæger | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørgen Jæger
DIMENSJON
6,21 MB
FILNAVN
Hjerteløs.pdf
ISBN
9316700173360

BESKRIVELSE

Hans elskede er døende.Tilbudet om redning lukter svidd.Kan han takke ja? Ole Vik står overfor et umulig valg. Drapet på en avisredaktør ryster Fjellberghavn. Har bølgen av journalistdrap nådd Norge? Flere drap ryster byen. Politistasjonssjef Cecilie Hopen får ingen lett oppgave når hun skal følge magefølelsen sin, for den er på kollisjonskurs med den tilsynelatende opplagte løsningen. Midt oppe i det hele må Cecilie også håndtere et tilsynelatende uløselig dilemma og et svik blant en av sine nærmeste medarbeidere. Marte Mellingens kropp avviser hjertepumpen som hun går med i påvente av hjertetransplantasjon, og hun er i ferd med å dø i donorkøen. Mens Ole Vik leter desperat etter en utvei for å redde sin kjæres liv, får han et tilbud som han takker ja til. Men noe skurrer underveis. Hvor langt er selv en hedersmann som Ole Vik villig til å strekke seg for å redde livet til den han elsker?

Del på Facebook. Del på Twitter Våre bestselgere.

Dette er den tredje boken i serien, men du trenger ikke lese de i riktig rekkefølge for å forstå bøkene. Bøkene handler om en vennegjeng som har en blogg sammen og denne boken handler det om Stine.

RELATERTE BØKER