Farvel til et våpen

Farvel til et våpen - Tormod Strand | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tormod Strand
DIMENSJON
4,30 MB
FILNAVN
Farvel til et våpen.pdf
ISBN
4883744054514

BESKRIVELSE

1. august 2010 ble det internasjonale forbudet mot klasevåpen gjeldende internasjonal rett. Norge har mye av æren for at arbeidet med et forbud lykkes. Farvel til et våpen handler om at et lite land kan gjøre store ting. Men også om intriger, maktspill og doble standarder. Den handler om norsk dobbeltmoral og om en regjering som ble presset av NRKs journalistikk til å endre sin klasevåpenpolitikk. Den forteller om hvordan norske embetsmenn motarbeidet forsøket på å få til et forbud, og om hvordan USA prøvde å stoppe arbeidet. Forfatteren, Dagsrevy-journalisten Tormod Strand, fikk den prestisjetunge SKUP prisen for undersøkende journalistikk i 2007.

Et farvel til våpen følger den første personkontoen av en amerikansk løytnant i ambulansekorpsene til den italienske hæren, under første verdenskrig. Antikke våpen ; Spore opp våpen gitt som gave til Gen. Hesselberg i 1804 Sign in to follow this .

et symbolsterkt bilde som bidro til at lokalbefolkningen på øya ble nominert til Nobels fredspris. Det som nå er åpenbart, er at plan A ligger i søpla, og det finnes ...

RELATERTE BØKER