Klar ferdig norsk!

Klar ferdig norsk! - Åse Halvorsen, Astrid Madsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åse Halvorsen, Astrid Madsen
DIMENSJON
4,46 MB
FILNAVN
Klar ferdig norsk!.pdf
ISBN
9803306651941

BESKRIVELSE

Klar, ferdig, norsk! tar utgangspunkt i Læreplan i grunnleggende norsk for språklige minoriteter. I læreverket vektlegges de fire hovedområdene lytte og tale, lese og skrive, språklæring, språk og kultur. Klar, ferdig, norsk! består av nettressurs, bildeordbok, to arbeidsbøker, fem arbeidshefter og en lærerveiledning. De to arbeidsbøkene har det samme innholdet som de fem arbeidsheftene, men er organisert med nivå 1 og 2 i hver sin arbeidsbok. Læreverket er temabasert med systematisk ord- og begrepsinnlæring. Dette gir et helhetlig og godt læringsutbytte for flerspråklige elever. Alle komponentene har ti temaer: Familie Mat Skole Bolig Årstider Natur Kropp Fritid og følelser Klær Transport Lærerens bok inneholder generell teori om det å drive med undervisning i grunnleggende norsk og mange praktiske tips. Blant annet har hvert tema sin temaveiledning. I lærerens bok finner du også mange kopioriginaler.

Dette gir et helhetlig og godt læringsutbytte for flerspråklige elever. Bildeordboka til "Klar, ferdig, norsk!" er ordnet etter de samme temaene som nettressursen. Klar, ferdig, norsk! er delt inn i temaene: Familie Skole Årstider Kropp Klær Mat Bolig Natur Fritid og følelser Transport Arbeidsbok nivå 2 inneholder tekster, enkel grammatikk og oppgaver knyttet til de ti temaene. - Sandefjordskolen - norsk som andrespråk - Nye Salaby.no.

915342302MVA; Tlf: 47640457; [email protected]; Kundeservice. Kontakt oss; Nyhetsbrev.

RELATERTE BØKER