Livet i gave

Livet i gave - Ellinor Rafaelsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellinor Rafaelsen
DIMENSJON
7,72 MB
FILNAVN
Livet i gave.pdf
ISBN
3475626566862

BESKRIVELSE

Lisbeth Heirmo føler seg truet av kvinnen som har flyttet inn hos Espen, og gjør hva hun kan for å holde på Charlotte. Samtidig føler Amanda en underlig tilhørighet hjemme hos Espen. I neste øyeblikk ble han stående urørlig og bare stirre på sin amerikanske gjest. Hun hadde satt seg opp i sofaen. Nå strakte hun armene ut mot Charlotte. Så kom det gråtende: - Ikke ta henne fra meg igjen ... Ikke ... Det var ikke selve ordene som sjokkerte Espen og fikk ham til å reagere. Det var språket. Lorraine McWilliams snakket flytende norsk!

Jeg hadde tenkt gjennom hva som skulle skje om jeg døde. Jeg kunne jo ikke passet på søsknene mine lenger.

Selv om verden innimellom kan føles tung, må du huske på at du fremdeles er ung, med tomme livsark fremfor deg, Livet tilbake i gave - Men for en lykke det er å våkne etter en slik operasjon. Det å få livet tilbake i gave kan ikke beskrives.

RELATERTE BØKER