Crossroads 8

Crossroads 8 - Halvor Heger, Nina Wroldsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Halvor Heger, Nina Wroldsen
DIMENSJON
7,22 MB
FILNAVN
Crossroads 8.pdf
ISBN
5281367235890

BESKRIVELSE

Ressurspermen inneholder veiledning med henvisning til elevbøkene, lydmaterialet og nettsiden og kopieringsgrunnlag med oppgaver og tester som gjelder leseforståelse, ordinnlæring, grammatikk og lytteforståelse - med tilhørende løsningsforslag/ fasiter. Dessuten finnes forslag til arbeid med visuelle uttrykk, inkludert filmtips og transparenter med kunstbilder.

Elevbok A finnes også i digital og lettlest utgave. På nettressursen finner du interaktive oppgaver til elevbøkene og lenkesamling for elev og lærer. Crossroads er et læreverk i engelsk for 8.

Slik vil Crossroads 8, Crossroads 9 og Crossroads 10 utfylle hverandre og legge grunnlaget for at målene for engelskfaget nås i løpet av ungdomsskolen. I arbeidet med Crossroads har forfatterne reist rundt i den engelskspråklige verden og intervjuet mennesker fra ulike miljøer og kulturer. Resultatet har blitt et høyaktuelt og populært engelskverk som raskt har etablert seg i skolen.

RELATERTE BØKER