Gaia 6

Gaia 6 - Dagny Holm, Ole Røsholdt, Anne-Elisabeth Utklev | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dagny Holm, Ole Røsholdt, Anne-Elisabeth Utklev
DIMENSJON
5,88 MB
FILNAVN
Gaia 6.pdf
ISBN
7976943800425

BESKRIVELSE

Gaia 5.7 Samfunnsfag er et læreverk med en rekke aktiviteter og engasjerende innfallsvinkler til fagstoffet. Med Gaia får du et verktøy som motiverer til nysgjerrighet og læring. Lærerveiledningene i GAIA gir lærere metodiske ideer og praktiske tips til gjennomføring av undervisningen. Det finnes mange arbeidsark (kopiark) med for eksempel kart og forskjellige typer oppgaver for å ivareta de grunnleggende ferdigheter.

Tanken er at alle elever skal jobbe med disse tekstene. I Gaia 6 Naturfag oppfordres elevene til å se verden med nye øyne. Spennende innfallsvinkler og finurlige spørsmål inviterer til nysgjerrighet og undring, mens tekst og bilder tilbyr innsikt i verden rundt oss.

Lærerveiledningene i GAIA gir lærere metodiske ideer og praktiske tips til gjennomføring av undervisningen. New on Gaia. Stay up to date on the latest from Gaia.

RELATERTE BØKER