Menneskekroppen

Menneskekroppen - Olav Sand, Øystein V. Sjaastad, Egil Haug, Jan G. Bjålie | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olav Sand, Øystein V. Sjaastad, Egil Haug, Jan G. Bjålie
DIMENSJON
3,70 MB
FILNAVN
Menneskekroppen.pdf
ISBN
3650332780166

BESKRIVELSE

Revidert utgave av Menneskekroppen - fysiologi og anatomi.Denne boken, som er en videreføring av tidligere utgaver av Menneskekroppen (1998 og 2006), er primært beregnet på studenter ved bachelorutdanningen i sykepleie, men passer også for andre grupper innenfor høyere utdanning. Boken gir en grunnleggende forståelse av fysiologiske prinsipper, menneskekroppens bygning og organenes virkemåter. Det er foretatt en betydelig oppdatering av stoffet når det gjelder faglige nyvinninger. Oppdateringene er spesielt omfattende innenfor emnet immunologi. Boken dekker fullt ut nylig definerte krav til læringsutbytte og faginnhold for emnet Anatomi, fysiologi og biokjemi i bachelorutdanningen i sykepleie. Boken er rikt illustrert og inneholder en rekke kliniske eksempler, som viser hva som skjer når de regulerende mekanismene ikke lenger fungerer som de skal. Et stort antall spørsmål og margtekster understreker viktige sider ved emnene.

Ny layout og nye illustrasjoner, og en ny organisering av stoffet bidrar til at det er lettere å tilegne seg stoffet. Til hvert kapittel ... Gratis ressursser for elever og lærere.

Menneskekroppens landskap med sine bakker, daler, huler og greiner, er fortsatt den beste læreren man kan ha dersom man ønsker å forstå, å kunne visualisere, arbeide og bygge opp fra innsiden. Få en syv dagers prøveperiode! For å bruke denne app'en (og andre Tinybop-app'er) må du installere Tinybop Utforsker Nøkkel. Utforsk en modell over kroppens funksjoner.

RELATERTE BØKER