Evighetens perspektiv

Evighetens perspektiv - Monica Spord Molstad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Monica Spord Molstad
DIMENSJON
3,95 MB
FILNAVN
Evighetens perspektiv.pdf
ISBN
7351896767442

BESKRIVELSE

Hvem var du, før livet formet deg? Tror du at det er verden der ute som skaper virkeligheten din, og at du derfor ikke har noe valg? Sliter du med ensomhet, og synes forandringer er skummelt? Tror du at krig og elendighet skyldes at mennesker gjør for mye som de vil? Og er du helt sikker på at døden er slutten på alt? Denne boken er ment som en inspirasjon når du nå begir deg inn i neste fase i livet ditt. Den tar deg med på en reise inn i landskap og ut i farvann du kanskje aldri har tenkt nærmere over. Når du leser den, kommer tankene dine til å snu seg, og kanskje du opplever at ditt nåværende verdensbilde blir utfordret. For det finnes ingen objektiv sannhet eller virkelighet der ute. Det finnes bare mange millioner subjektive sannheter, som er bevisstheten til hver og en av oss. Og du er en uunnværlig del av det hele. Når du oppdager hva som holder deg tilbake fra å gjøre det du egentlig alltid har drømt om, og når du tør å utfolde deg i en verden som prøver å plassere deg i en boks, er du virkelig fri. Og noe av det beste: Ved å ta ansvar for ditt eget liv og akseptere at du skaper din egen virkelighet, er ikke verden lenger så ukontrollerbar som du kanskje alltid har trodd.

by Marlene Ytterland / august 21, 2017 / in Tiden etter 'They avoid speaking of your child to keep from upsetting you. They do not realize that no one ever speaking of them is your biggest fear.

Og det skal du selvsagt få: Jeg heter Monica Spord Molstad, og jeg har en mastergrad i psykologi fra universitetet i Oslo. I 2017 leverte jeg… I evighetens perspektiv.

RELATERTE BØKER