Vokteren av tapte ting

Vokteren av tapte ting - Ruth Hogan | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ruth Hogan
DIMENSJON
5,35 MB
FILNAVN
Vokteren av tapte ting.pdf
ISBN
3286880893044

BESKRIVELSE

En gang var Anthony Peardew en hyllet forfatter av noveller, nå er han en tilårskommen mann som har tilbrakt halve livet med å samle tapte ting, som en soning for et løfte han brøt mange år tidligere.Når han innser at tiden er i ferd med å renne ut, overlater han huset og alle de tapte skattene til assistenten Laura, den eneste personen han stoler på vil fullføre oppdraget og forene de tusenvis av objektene med sine rettmessige eiere.Men de siste ønskene til vokteren av tapte ting har uforutsette ettervirkninger som setter i gang serie av tilfeldige møter.

Heftet (Nr. 3) Ruth Hogan Kanskje danser vi i morgen .

En gang var Anthony Peardew en hyllet forfatter av noveller, nå er han en tilårskommen mann som har tilbrakt halve livet med å samle tapte ting, som en soning for et løfte han brøt mange år tidligere. Vokteren av tapte ting ebok. 159,-Veil.

RELATERTE BØKER