God i ord 7

God i ord 7 - Marianne Løkstad, Bjørg Sogn, Helen Storstenvik | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marianne Løkstad, Bjørg Sogn, Helen Storstenvik
DIMENSJON
8,33 MB
FILNAVN
God i ord 7.pdf
ISBN
5976481938873

BESKRIVELSE

God i ord er et komplett norskverk for 3. 7. årstrinn som tek vare på alle sider ved norskopplæringa. Bøkene er humoristiske, lærerike og rikt illustrerte og inspirerer til lese- og skrivelyst. Bøkene er varierte i innhald, lengd og utforming og gir læraren mange idear til differensiering i undervisninga. Ressursboka inneheld inspirerande bakgrunnsstoff, metodiske prinsipp og mange ekstraoppgåver og kopioriginalar til hjelp i differensieringsarbeidet. I tillegg inneheld boka også detaljerte forslag til undervisningsopplegg og fasitar til oppgåver. Ressursboka følgjer oppbygginga til God i ord 7. Språkbok, slik at læraren lett kan bruke ho i planlegginga av undervisninga.

7. årstrinn som tek vare på alle sider ved norskopplæringa.

Læremidlene på Lokus inneholder interaktive oppgaver og andre læringsressurser for elever, samt undervisningsopplegg og tips for lærere. 15 timar God i ord 7 Språkbok s. 8 - 22 Tekstsamling s.

RELATERTE BØKER