Raseri

Raseri - Cornelius Jakhelln | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cornelius Jakhelln
DIMENSJON
5,37 MB
FILNAVN
Raseri.pdf
ISBN
1198962483854

BESKRIVELSE

I Raseri går Cornelius Jakhelln kritisk til verks mot seg selv og et samfunn hvor rådville unge søker identitet i ekstreme ideologier og symboler. Raseriet viser seg ikke bare i negative handlinger som hærverk, skolemassakre og terror, det kan også være en sterk kunstnerisk og politisk kraft. Under sitt opphold i Paris opplevde filosofistudenten Jakhelln utrygghet i hverdagen, og søkte tilflukt i norrøn og germansk identitet. I 2002 dannet Jakhelln svartmetall-bandet Sturmgeist, som fem år senere ble knyttet til en skolemassakre i Finland. I sin selvbiosofi reflekterer forfatteren over hva som skjer når et rasjonelt menneske blir forført av irrasjonelt raseri.

I dag fremføres kåserier ofte på radio, men kan også finnes på TV ... Tourettes syndrom - enkelt og komplisert på samme gang. Tourettes syndrom er både enkelt og vanskelig å forstå.

Anbefalte innlegg. AnonymBruker 6 883 477 12 877 174 Raserianfall, sinte barn og fysisk aggressive barn kan være vanskelig å takle.

RELATERTE BØKER