Inngang A

Inngang A - Petra Andersson, Anette Jelvemark Nordqvist | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Petra Andersson, Anette Jelvemark Nordqvist
DIMENSJON
5,77 MB
FILNAVN
Inngang A.pdf
ISBN
4053827257955

BESKRIVELSE

Læreverket Inngang - skoleord for nybegynnere er utviklet for minoritetsspråklige elever som begynner i norsk skole i løpet av mellomtrinnet, men kan også brukes i ungdomsskolen. Målet er å integrere de ulike fagenes ord og begreper i språkopplæringen fra første øyeblikk. Dermed legger vi til rette for at elevene kan tilegne seg skolespråket raskt, slik at overgangen til ordinær undervisning blir lettere.

Målet er å integrere de ulike fagenes ord og begreper i språkopplæringen fra første øyeblikk. Dermed legger vi til rette … Bruk av AUX-inngang Gjelder for: A20® Aviation Headset; A20® Aviation-hodesettet har en 3,5 mm AUX-lydinngang som kan brukes til å koble hodesettet til en ekstern lydkilde, for eksempel en bærbar GPS eller lydenhet.

God tilrettelegging av inngangspartiet gjør det enkelt og trygt for barnet å være ute. Inn og ut av boligen.

RELATERTE BØKER