Latinsk grammatikk

Latinsk grammatikk - Samson Eitrem | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Samson Eitrem
DIMENSJON
7,53 MB
FILNAVN
Latinsk grammatikk.pdf
ISBN
5654880976622

BESKRIVELSE

Grammatikken inngår i Omnibvs-serien, som er et innføringskurs i det latinske språket med moderne pedagogiske metoder. De latinske eksemplene i grammatikken er gjennomgående skilt ut fra beskrivelse og regler, og konsekvent oversatt. En del ny grammatisk terminologi er tatt i bruk, sakregistreret er noe utvidet og en alfabetisk liste over de vanligste uregelmessige verb står bak i boka.Grammatikken er en videreføring av Eitrems latinske grammatikk fra 1934.

Substantiv Kjøp Latinsk grammatikk fra Bokklubber Grammatikken inngår i Omnibvs-serien, som er et innføringskurs i det latinske språket med moderne pedagogiske metoder. De latinske eksemplene i grammatikken er gjennomgående skilt ut fra beskrivelse og regler, og konsekvent oversatt. Listen er en ordliste, og der er ikke tale om en egentlig grammatik.

Overlappende emner Emnet overlapper med 5 studiepoeng mot hvert av emnene LAT2103 og LAT2104 - Oversettelse til latin II (nedlagt) . Lær latinsk grammatikk! Få mest mulig ut av reisen til jobb ved å lære latinsk grammatikk. Hver side gir en klar forklaring på et bestemt aspekt av latinsk grammatikk med eksempler på bruk.

RELATERTE BØKER