Lykkelige Albert Åberg

Lykkelige Albert Åberg - Gunilla Bergström | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunilla Bergström
DIMENSJON
5,53 MB
FILNAVN
Lykkelige Albert Åberg.pdf
ISBN
1821126276571

BESKRIVELSE

I denne boka er Albert Åberg snart 6 år, og lurer på hva lykke er. Hvis man har det moro hele tiden, da vil man jo ikke vite når det er kjedelig og når det er gøy. Kanskje det ikke er så galt å kjede seg og være litt trist innimellom. Passer for barn fra 4 år.Mange barn kjenner Albert Åberg. Den lille gutten med det store hodet og ikke så mye hår. Albert bor sammen med faren sin i en høyblokk på et sted som kan være hvor som helst i verden. Bøkene om Albert Åberg er blant de mest kjente og leste bøkene for små barn i Norge.

pris: 179,-Spar: 20,-Albert og pappa er lei seg, for det er så forferdelig kjedelig og trist når julen er over og treet drysser og alle de spennende julegavene er blitt til alminnelige ting. Men farmor vet råd for uråd. Albert Åbert er en liten, ganske vanlig gutt, som bor sammen med pappaen sin.

Og sloss vil han i hvert fall ikke! Han er glad og litt rampete, men kan også bli sint, misunnelig og mørkredd. Søkeresultater for Lykkelige Albert Åberg - Haugenbok.no Haugenbok.no Norges raskeste nettbokhandel Vår pris 149,-. Lydboken inneholder Albertsangen og to fortellinger.

RELATERTE BØKER