Portrett med nøkler

Portrett med nøkler - Ivan Vladislavic | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ivan Vladislavic
DIMENSJON
12,13 MB
FILNAVN
Portrett med nøkler.pdf
ISBN
1936152068286

BESKRIVELSE

Et forandret, men fortsatt delt Johannesburg ser dagens lys etter apartheidregimet. Fattigdom og vold preger en fortsatt splittet by. Her er ingen faktaoversikt med statistikker over kriminalitet. Det dreier seg heller ikke om den politiske situasjonen i Sør-Afrika og Johannesburg. Det er historien om forfatteren og hans partner, deres venner, det som skjer i gaten der de bor, det de hører foregår i andre deler av byen. Om hans møter i og med byen, og menneskene i den - og om hvordan det er å bo et sted som var underlagt et rasistisk regime. Gjennom små fortellinger og skrittene forfatteren tar kommer Johannesburg innenfor vår rekkevidde.

Add a comment or suggest edits Med sin milde og lyttende fremferd og med et ideelt mål som miljøvern i tillegg, er hun en perfekt medieskikkelse. Trude Myhre har vist seg kreativ i sine tilnærminger til temaet skogvern og får fort tent journalistene med sin teft for gode vinklinger.

Blant annet - det biografiske, som tar for seg objektets liv fra begynnelse til slutt, noe overfladisk - det naturalistiske, som skildrer møtet mellom intervjuer og objekt (O). Det forteller ikke den fulle og hele sannhet om […] Portrett.

RELATERTE BØKER