Den spanske sensasjonen Podemos

Den spanske sensasjonen Podemos - Lotta Elstad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lotta Elstad
DIMENSJON
8,54 MB
FILNAVN
Den spanske sensasjonen Podemos.pdf
ISBN
2776907034120

BESKRIVELSE

Bare hundre dager gammelt fikk det radikale spanske partiet Podemos fem plasser i Europaparlamentet i mai 2014. Siden har det bare vokst. I løpet av sitt første leveår fikk det over 300.000 medlemmer, ble størst på landets meningsmålinger - og skremte vettet av den politiske eliten. Hvem er Podemos? Hva skyldes suksessen? Og vil partiet innfri sin lovnad: å være et instrument for en borgerdrevet politikk? Denne boken handler om Podemos' bakgrunn, vekst og strategi. Om en gjeng politiske nerder som kapret massemediene og slo alle seerrekorder. Om en hestehale som ble gjenstand for nasjonal debatt. Og om en tapt generasjon som fikk framtidstroen tilbake. «Den økonomiske krisen er gammel og den samme overalt, men den spanske venstresiden gjør noe nytt og eget. Det gjør også Lotta Elstad. Dette er en bok som ingen kan overse» - Åsa Linderborg, kulturredaktør i Aftonbladet Lotta Elstad (f. 1982) er forfatter, redaktør og journalist. Hun har tidligere gitt ut bøkene En såkalt drittjobb, Ettromsleiligheten og Et eget rom.

opplag, med nytt etterord! «Elstad skriver med deilig driv»Eirik Grasaas-Stavenes, KlassekampenBare hundre dager gammelt fikk det radikale spanske partiet Podemos fem plasser i Europaparlamentet i mai 2014. Siden har det bare vokst.

3 Elstad, Den spanske sensasjonen Podemos, 44. 4 Oktober 2016 fikk Piratpartiet med Wikileaks-aktivist Birgitta Jónsdóttir i spissen 10 av 63 mandater i alltinget. Bare hundre dager gammelt fikk det radikale spanske partiet Podemos fem plasser i Europaparlamentet i mai 2014.

RELATERTE BØKER