I skyggen av korona

I skyggen av korona - Henrik Syse | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henrik Syse
DIMENSJON
9,25 MB
FILNAVN
I skyggen av korona.pdf
ISBN
7690315939318

BESKRIVELSE

Henrik Syse skriver for å skape refleksjon, håp og trøst. Her får vi hjelp til å løfte blikket og se oss selv og våre handlinger i en større sammenheng. Tekstene strekker seg utover koronakrisen, og kan være til trøst og hjelpe oss å tenke klarere under kriser og i vanskelige tider.

av Øyvind Strømmen. litteraturhuset.no Illustrasjon: Camilla Kuhn. Illustrasjon: Camilla Kuhn EU-debatt i skyggen av koronakrisen Koronakrisen viser at ideen om en verden uten grenser, fri flyt av alt og mer overnasjonalitet bør debatteres i et mye mer nyansert lys.

For ikke bare står vi i en krevende tid med sykdommer og død, det er også en krise for økonomien - og det for lang tid fremover. Samtidig sysler Russland og Kina med å frata USA og Vesten makt. 8.

RELATERTE BØKER