Det konsekvensløse samfunn

Det konsekvensløse samfunn - Stian Sørlie | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stian Sørlie
DIMENSJON
4,37 MB
FILNAVN
Det konsekvensløse samfunn.pdf
ISBN
4689302208291

BESKRIVELSE

Boka er et essay om kulturelle, politiske og økonomiske sider ved det norske samfunnet etter annen verdenskrig.

I 9 år jobbet han som teaterarbeider i Oslo, der han også har virket som litteratur- og teaterkritiker. Kjøp bøker av Stian Sørlie. Toggle navigation.

Kjøp. D-dagen (BOK ... Kjøp Tre enaktere fra Bokklubber Stian Sørlie har først og fremst vært produktiv som dramatiker med 14 oppførte skuespill, flere av dem med stor suksess, ikke minst EKSPERIMENT som hadde urpremiere på Oslo Nye Teater i 1970 og som ble solgt til flere institusjonsteatre og spilt av nærmere 20 frie grupper. Politikk og samfunn ; Er politiet egentlig skikket til å bære våpen? Er innlegget ditt uten en problemstilling? Post gjerne i Oppslagstavlen! ... Det konsekvensløse samfunn (Essays, Solum, 2001) 2 interregna (Dramatikk, 1981) Interregnum II.

RELATERTE BØKER