Påstander om meg i tilfeldig rekkefølge

Påstander om meg i tilfeldig rekkefølge - Liv Marit Weberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv Marit Weberg
DIMENSJON
11,16 MB
FILNAVN
Påstander om meg i tilfeldig rekkefølge.pdf
ISBN
8901445035034

BESKRIVELSE

Weifas venninner påstår at hun mangler en del egenskaper mennesker trenger for å leve gode liv.Hun er lett påvirkelig, katastrofal i krisesituasjoner, ute av stand til å ha nære relasjoner og fullstendig skamløs. For å nevne noe. Alt dette forteller venninnegjengen henne, i omsorgsfulle ordelag, kun fordi de ønsker å hjelpe. De mener det ikke går an å leve sånn som Weifa gjør. Man må følge noen regler, særlig hvis man er jente. Men er det nå så sikkert at det er Weifa som trenger hjelp? Hun tar for seg påstand for påstand, og forklarer hvorfor venninnene tar feil og hvordan det egentlig er dem det er synd på.

De hevdet det ene og det andre om henne, og i boka listes påstandene deres opp. Når du har lest boka ferdig skjønner du hvorfor vennskapet gikk over styr. Hun debuterte i 2014 med "Jeg blir heldigvis ikke lagt merke til", som hun fikk Kulturdepartementets litteraturpris for.

I 2016 kom "Det er heldigvis ingen som trenger meg", en roman med den samme særegne fortellerstemmen. Webergs siste bok, «Påstander om meg i tilfeldig rekkefølge», utkom i 2018. Hun debuterte i 2014 med "Jeg blir heldigvis ikke lagt merke til", som hun fikk Kulturdepartementets litteraturpris for.

RELATERTE BØKER