Transportpsykologi

Transportpsykologi - Svein Arthur Kallevik, Grete Myhre | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svein Arthur Kallevik, Grete Myhre
DIMENSJON
11,81 MB
FILNAVN
Transportpsykologi.pdf
ISBN
8082862067356

BESKRIVELSE

Mennesket er den viktigste ressursen innenfor all transport. Dette er den første norske boken som tar for seg transportpsykologi som eget fag. Boken gir en bred oversikt over hvilke faktorer som påvirker oss når vi beveger oss i trafikken. Kunnskap om de ressursene og begrensningene vi har, er et viktig bidrag når det gjelder sikkerhet, mestring av krisesituasjoner og for å få oss til å yte på en best mulig måte. Boken vil være nyttig for alle som arbeider innenfor sektorene vei, sjø og bane. Svein Arthur Kallevik er organisasjonspsykolog i NSB, tidligere mangeårig NTB-journalist. Grete Myhre er psykolog, dr.philos. og tidligere direktør for Statens havarikommisjon for transport.

Flyging inneholder alle disse elementene. Man regner med at 75% av alle flyulykker i dag skyldes menneskelige faktorer. Transportpsykologi.

Kjøp boken Transportpsykologi av Svein Arthur Kallevik, Grete Myhre (ISBN 9788245012118) hos Adlibris.com. Fri frakt.

RELATERTE BØKER