Gubben og katten får julebesøk

Gubben og katten får julebesøk - Sven Nordqvist | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sven Nordqvist
DIMENSJON
10,1 MB
FILNAVN
Gubben og katten får julebesøk.pdf
ISBN
8283267907235

BESKRIVELSE

Pettersen og katten Findus har det travelt med juleforberedelsene. Det er lille julaften og de skal hogge juletreet og kjøpe julematen. Men så skader Gubben Pettersen foten sin og julen ser ut til å bli virkelig bedrøvelig. Ikke noe juletre og ikke noe julemat. Men Pettersen og Findus bygger et juletre og kler det med teskjeer og sagspon. Og så kommer det store, fantastiske julebesøket!Denne utgivelsen er en dramatisering med skuespillere, musikk og effekter.

Men Pettersen og Findus bygger et juletre og kler det med teskjeer og sagspon. Gubben og katten får julebesøk av Sven Nordqvist 3-6 år cd-bok, 2011, Norsk (bokmål), ISBN 9788282180849. Pettersen og katten Findus har det travelt med juleforberedelsene.

Gubben og katten får julebesøk Forfatter: Sven Nordqvist Lån som lydbok. Utgitt: Gammafon Norge, 2006 Lengde: 0 t.

RELATERTE BØKER