Konflogg

Konflogg - Brage Molteberg Midtsund, Runar Johannessen Liodden | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Brage Molteberg Midtsund, Runar Johannessen Liodden
DIMENSJON
7,65 MB
FILNAVN
Konflogg.pdf
ISBN
7060494508556

BESKRIVELSE

Konflogg er konfirmantens egen bok til konfirmantopplegget Delta. Denne boka skal brukes gjennom hele konfirmanttiden. Inneholder kjernestoff fra samlingene, og egne sider for å notere fra samlinger, gudstjenester og andre aktiviteter. Det er også satt av plass til hilsen fra medkonfirmanter. Konfloggen inviterer til deltakelse og blir på denne måten både en minnebok, et sted å finne stoff om kristen tro og et sted hvor konfirmanten setter ord på egen tro og tvil. Finnes også på nynorsk. Dette er 2. utgave av boka.

Til hjemme gruppe brukes et hefte som vi får lov å kopiere fordi det ikke trykkes opp lenger. Det heter: Tro i dag. Film om bruk av det digitale verktøyet i konfirmantopplegget DELTA fra IKO-forlaget AS.

Inneheld kjernestoff frå samlingane, og eigne sider for å notere frå samlingane, gudstenester og andre aktivitetar. Det er også plass til helsing frå medkonfirmantar.

RELATERTE BØKER