Bilder av den gode oppveksten gjennom 1900-tallet

Bilder av den gode oppveksten gjennom 1900-tallet lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,82 MB
FILNAVN
Bilder av den gode oppveksten gjennom 1900-tallet.pdf
ISBN
5514281108595

BESKRIVELSE

Boken handler om historiske og kulturelle endringsprosesser som har hatt betydning for barn og unges oppvekstvilkår. Vi møter ulike grupper av barn og unge i samtid og fortid. De er alle en del av norsk oppvekst, i en tid da det moderne samfunnet og den norske velferdsstaten slår igjennom. Her forteller de om ulike sider ved sin oppvekst, og om hvordan de påvirkes av sine erfaringer og av de forventninger som både de selv og samfunnet har til deres framtid.

45-61 Erica Ravne Scott 2007 Bursdag! En samtidsstudie av fødselsdagsselskapet som rituell handling , 2007. Ja, men av den skal fremtidskrifter vokse" i Ingrid Markussen og Kari Telste (red.): Bilder av den gode oppveksten gjennom 1900-tallet , Oslo: Novus Forlag. S.

KPPs fond: Logo. «minnene er silt gjennom flere lag av tid og kultur mellom den som forteller og det som det fortelles om».8 Barndomsminnene tolkes i ettertid, og holdningene til egen barndom kan være formet av senere erfaringer. Det kan føre til et innslag av feilerindring eller til en justering, om ubevisst, av minnene. Italiensk kunst på 1900-tallet har utspilt seg mot en historisk bakgrunn av kontinuitet og tyngde.

RELATERTE BØKER