Brevet til kongen

Brevet til kongen - Tonke Dragt | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tonke Dragt
DIMENSJON
12,29 MB
FILNAVN
Brevet til kongen.pdf
ISBN
3982330053352

BESKRIVELSE

Tiuri skal slås til ridder. Han får ikke forlate kapellet den siste natten før seremonien, men en mystisk mann gir ham en oppgave: Han skal levere et brev. Dette blir begynnelsen på en lang og farefull reise. Jaget og etterlyst må han trosse all frykt og usikkerhet. På ferden møter han mange skikkelser; drapsmenn og riddere, konger og fattigfolk, vismenn og narrer. Hvem er venn, og hvem er fiende? Brevet til kongen er en episk, storslått, vakker og spennende historie om en ung gutt som brått kastes ut i verden. Det er en roman om vennskap, plikt, sluhet, råskap, politikk, maktkamper, ridderlighet og mot. Boken har klassikerstatus i mange land, er oversatt til tolv språk og finnes endelig på norsk!

Medvirkende: Amir Wilson,Ruby Ashbourne Serkis,Thaddea Graham. Nå kan Brevet til kongen endelig leses på norsk. Tiuri skal slås til ridder.

Kan vinne en million - for andre gang ... Magnus (7) skrev brev til Kongen - og fikk svar. Magnus (7) og Kong Harald har en viktig melding til deg.

RELATERTE BØKER