De tapte sjelers land

De tapte sjelers land - Nadifa Mohamed | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nadifa Mohamed
DIMENSJON
5,40 MB
FILNAVN
De tapte sjelers land.pdf
ISBN
8737508896493

BESKRIVELSE

Utpekt av magasinet Granta i 2013 til å være en av de mest lovende unge britiske forfattere dette tiåret. 1988. I Hargeisa hviskes det om en revolusjon som skal være i emning, men diktaturet holder ennå stand. Snart vil vi, gjennom tre kvinners øyne, se Somalia i full oppløsning. Ni år gamle Deqo har forlatt den store flyktningleiren hvor hun ble født. Hun lot seg lokke til byen av et løfte om at hun skulle få sitt første par sko. Kawsar, en enslig enke, er fanget i et lite hus med en hage som hun så vidt klarer å holde ved liv. Hun ligger til sengs etter å ha blitt mishandlet på den lokale politistasjonen. Filsan, en ung, kvinnelig soldat, har flyttet fra Mogadishu for å slå ned et begynnende opprør nord i landet. Idet landet slites i stykker av en borgerkrig som sjokkerer hele verden, vikles de tre kvinnenes liv og skjebner sammen. Intim, oppriktig og breddfull av skjønnhet og lidenskap. De tapte sjelers land er en uforglemmelig historie om vanlige liv i en tid som er alt annet enn vanlig. Oversatt av Gunnhild Magnussen Om forfatteren: Nadifa Mohamed (1981) er født i Hargeisa i Somalia og flyttet til Storbritannia med familien sin i 1986. Hun har studert historie og statsvitenskap ved universitetet i Oxford. Hun bor i dag i London. De tapte sjelers land er hennes andre roman. Sagt om boken: «Oppslukende. (...) Med sin kraftfulle og atmosfæriske beretning om kvinner og tap rettferdiggjør Nadifa Mohamed sin plass på Grantas liste over de mest lovende forfatterskapene dette tiåret.» The Guardian «En gripende og moden roman om konflikt og overlevelse.» The Independent «Kompakt, nydelig. (...) En forfatter med et stort talent.» Literary Review «Dramatisk spenning og et fortellende sug; når du når slutten, føler du at du har tilegnet deg noe nytt, og er takknemlig for det.» Sunday Times «Jeg synes den er fantastisk, med et særdeles sterkt tema. (...) En virkelig intens, ganske smertefull, ganske nytelsesfull bok. (...) Teknisk sett noe helt utenom det vanlige. Nydelig skrevet.» BBC Radio 4 «Romanen viser et forfattertalent som blomstrer. Hun har sin egen innovative og til tider pulsøkende stil.» The Observer Norske anmeldere om Svart mamba (2010): «Svart mamba er eigna til å utvide horisontar.» Dag og Tid «(...) full av håp, mot og uendelig kjærlighet. En fantastisk debut!» KK

Jace har blitt ondskapens tjener, bundet til Sebastian for alltid. Kan det tapte gjenvinnes? Kun noen få skyggejegere tror at Jace kan reddes, og skal de klare dette må de trosse Enklaven og jobbe på egenhånd - også uten Clary. Clary er villig til å gjøre hva som helst for Jace, men kan hun fortsatt stole på ham? Eller er han virkelig fortapt? Jace har blitt ondskapens tjener, bundet til Sebastian for alltid.

At dette er en forfatter vi kommer til å høre enda mer om i fremtiden, ... De tapte sjelers land er en uforglemmelig historie om vanlige liv i en tid som er alt annet enn vanlig. Oversatt av Gunnhild Magnussen Om forfatteren: Nadifa Mohamed (1981) er født i Hargeisa i Somalia og flyttet til Storbritannia med familien sin i 1986. Band: Gravferd Demo: Mjoelner I Kvitekrists Aasyn (1995) Song: De Tapte Sjelers. ALLE SJELERS NATT er første bind i en storslått trilogi som tar deg med til engelske herskapshus, franske slott og spøkelseshus på den amerikanske østkysten.

RELATERTE BØKER