Metodelære til psykologi i ledelse og organisasjon

Metodelære til psykologi i ledelse og organisasjon - Steinar Ilstad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Steinar Ilstad
DIMENSJON
5,63 MB
FILNAVN
Metodelære til psykologi i ledelse og organisasjon.pdf
ISBN
5996835599925

BESKRIVELSE

Boken er et sammendrag av adferdvitenskapelig metodelære, knyttet til kurset i psykologi i ledelse og organisasjon i siv.ing. studiet ved NTNU. Formålet er å gi et oversiktlig perspektiv på det som står om metodologiske emner spredt omkring i den substansielle pensumlitteraturen, og ellers være et supplement til dette. Har litteraturliste.

I masterprogrammet vektlegges kritisk organisasjonsteori og nyere organisasjonssosiologi. Studieprogrammet gir deg ferdigheter til å utvikle, analysere og koble avansert teori med praktiske case.

mars 1942 i Bodin (nå Bodø)) er en norsk forsker og psykolog som siden 1981 har vært førsteamanuensis i psykologi ved Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse, NTNU-Gløshaugen i Trondheim.. Ilstad studerte ved Universitetet i Oslo fra 1964 til 1970, hvor han fikk graden cand.

RELATERTE BØKER