Sølvstjernen

Sølvstjernen - Jeannette Walls | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeannette Walls
DIMENSJON
4,58 MB
FILNAVN
Sølvstjernen.pdf
ISBN
9021342327305

BESKRIVELSE

Hvis du likte "Krystallslottet" vil du falle pladask for "Sølvstjernen"! Bli med 12 år gamle Bean Holladay på hennes reise for å oppdage sannheten om familien, på hennes opprør mot håpløse oppvekstvilkår, og hennes triumf over voksen urettferdighet.Året er 1970. Bean Holladay er tolv år, og søsteren hennes Liz er femten år gammel? når den artistiske moren deres forlater dem for å finne seg selv. Den svevende ?moren, som alltid stikker av ved minste tegn til trøbbel, legger igjen nok penger? til døtrene sine så de klarer seg en måned eller to. Når Bean en dag kommer hjem?fra skolen og ser en politibil uten for hjemmet sitt, hopper de to søstrene på første buss. De krysser kontinentet og finner veien til Virginia hvor deres onkel Tinsley bor i et forfallende gods, som har tilhørt familien i generasjoner.

I Danmark startede en gruppe entusiaster i 1986 en Klub, hvor formålet er sammenholdet om mærket, det sociale at være sammen om at bevare og udbrede interessen for ældre og specielle modeller, det er i dag blevet til at der er ca. 700 medlemmer, med modeller fra 1930 til de nyeste modeller, og ... Sølvstjernen er lettlest og av typen "føle godt"-litteratur, hvor omstendighetene er tragiske, men usentimentale.

700 medlemmer, med modeller fra 1930 til de nyeste modeller, og ... Sølvstjernen er lettlest og av typen "føle godt"-litteratur, hvor omstendighetene er tragiske, men usentimentale. Det er en typisk varm og håpefull beretning om livet og dets opp- og nedturer.

RELATERTE BØKER