Glad baby; Dyr

Glad baby; Dyr - Jo Ryan, Sarah Powell | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jo Ryan, Sarah Powell
DIMENSJON
10,47 MB
FILNAVN
Glad baby; Dyr.pdf
ISBN
5725587921319

BESKRIVELSE

En første bok om dyra, med morsomme rim og unike illustrasjoner.For de aller minste kan det holde at du sier navnet på dyrene. For de litt større (og de voksne) kan det være gøy å lese rim-gåten også! De morsomme og engasjerende illustrasjonene er kollasjer av fingeravtrykk og fotografier av hverdagsting. Relieffet og de solide kartongsidene gjør boka god å holde i for små fingre.

Boken er en emosjonell berg-og-dal-bane av gleder og sorger i en gjenkjennelig baby-hverdag. Leslie Patricellis illustrasjoner er lune og koselige, humoristiske og vågale.

Se flere bøker fra Roger Priddy. Søkeresultater for Glad baby - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! GLAD baby, TRIST baby handler om følelser.

RELATERTE BØKER