Glemselens slør

Glemselens slør - Sigrid Lunde | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigrid Lunde
DIMENSJON
10,80 MB
FILNAVN
Glemselens slør.pdf
ISBN
3230679433363

BESKRIVELSE

Gjertrud kommer til Gildeskog. Hun har fremdeles hukommelsestap, men hun har forstått at hun må oppsøke den rike enken.Da det går opp for Mathilde hvem Gjertrud er, blir hun livredd - og rasende. Alt hun har gjort for å skaffe seg barnet, alle hennes planer for Benedicte, og ikke minst alle løgnene hun har servert, kan ødelegge henne fullstendig. Hun har bare én ting å gjøre: Hun må stoppe munnen på Gjertrud en gang for alle. Mathildes øyne var kalde. - Det jeg forteller deg nå, skal du sverge på at du ikke sier videre!- Jeg vet ikke ... Gjertrud hadde ikke lyst til å love noe.- Jo lenger du oppholder deg her, desto større blir sjansen for at lensmannen dukker opp, pågriper deg og setter deg på anstalt. For selv en respektert jordmor har ikke lov til å drepe sitt nyfødte barn!

101,-Silja får panikk når hun ser Melvin miste fyrstikken. I samme øyeblikk som den treffer den parafindynkete sagflisen, flammer det voldsomt opp.

(2011) Innsattes opplevelse av ungdomskolen, Norsk Pedagogisk Tidsskrift. 6: 424-436.

RELATERTE BØKER