Hjertesorg

Hjertesorg - Jane Mysen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jane Mysen
DIMENSJON
6,74 MB
FILNAVN
Hjertesorg.pdf
ISBN
7145318140596

BESKRIVELSE

Det har skjedd en tragedie på Tønset. Ulykken rammer Holger hardt og påfører Anna en usigelig smerte. Etter at Holger har lagt seg, tar hun lykten og går opp til ham. Når Holger får se lyset som flakker over veggene, lukker han øynene for at hun skal tro at han sover. Moren satte seg på sengekanten. Holger svelget. Det var et eller annet som var i ferd med å briste.- Vil du fortelle meg det? - Jeg vet ikke. Holger dro på det. - Det kan hende at du blir sint på meg. Det var ingenting ved ansiktsuttrykket hennes som vitnet om tegn til sinne. Hun var mer bekymret, så han. - Fortell. Jeg lover at jeg ikke skal bli sint. Han knep øynene hardt sammen et kort øyeblikk, som om det ville bringe ham ut av en vond drøm.

Men det er faktisk flere ting du kan gjøre for å dempe sorgen, mener forskere. Å oppleve hjertesorg over at partneren din dør, øker sjansen for uregelmessig hjerterytme - som i seg selv er en risikofaktor for hjerteinfarkt eller slag - med mer enn 40 prosent, skriver Daily Mail.. Stresset fra døden til en partner er nemlig bevist å kunne trigge feil i hjeretrytmen som kan være dødelig. Ta vare på deg selv.

English: heartache. Hjertesorg. Willow var ikke en hvilken som helst hund for den 91 år gamle britiske dronningen.

RELATERTE BØKER