Evas valg

Evas valg - Vibeke Knoop Rachline | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vibeke Knoop Rachline
DIMENSJON
12,78 MB
FILNAVN
Evas valg.pdf
ISBN
1483498997428

BESKRIVELSE

Eva Jolys presidentvalgkamp ble slaktet av franske medier, og velgerne sviktet. Hvorfor gikk det så galt med den første ikke-franske kandidaten i historien? I boka Evas valg skildrer Paris-korrespondent Vibeke Knoop Rachline Jolys kamp fra innsiden. Forfatteren har fulgt henne tett, på valgmøter, kafeer, landbruksmesser - og i konfrontasjon med direkte truende personer. I et fransk presidentvalg fins det ingen nåde. Eva Joly kunne ikke kodene. Men hun ble også sveket, ikke minst av sitt eget parti. Hennes kandidatur endret ikke valget, men hun ble selv endret. Selv om hun i utgangspunktet var litt av en sensasjon, hadde hun alle odds mot seg: alder, aksent, medietekke. Likevel ble hun De grønnes kandidat. Mange på grasrota liker henne, fordi hun er som dem. Hun kan trollbinde velgerne, uten manus selv med lite hørbar stemme. For franske besteborgere er hun fremdeles bare en stuepike med dårlige manerer. For korrupsjonstiltalte foretningsmenn er hun et mareritt: uten hjerte og uten medfølelse. Eva Joly gjør alt hun kan for å bli mislikt, men ønsker mest av alt å bli.elsket-

Men hun ble også sveket, ikke minst av sitt eget parti. Kjøp Evas valg fra Bokklubber Eva Jolys presidentvalgkamp ble slaktet av franske medier, og velgerne sviktet. Hvorfor gikk det så galt med den første ikke-franske kandidaten i historien? I boka Evas valg skildrer Paris-korrespondent Vibeke Knoop Rachline Jolys kamp fra innsiden. EVA skaber viden om kvaliteten af den danske grundskole.

Det gis en nærmere redegjørelse for valglovens og valgforskriftens bestemmelser, basert på forarbeidene til den nye valgloven og på tolkninger departementet har foretatt i forbindelse med brev og telefonhenvendelser fra kommunene, fylkeskommunene og fylkesmannsembetene. I boka Evas valg skildrer Paris-korrespondent Vibeke Knoop Rachline Jolys kamp fra innsiden. Forfatteren har fulgt henne tett, på valgmøter, kafeer, landbruksmesser - og i konfrontasjon med direkte truende personer.

RELATERTE BØKER