Faktor 1

Faktor 1 - Jan-Erik Pedersen, Espen Hjardar | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan-Erik Pedersen, Espen Hjardar
DIMENSJON
9,10 MB
FILNAVN
Faktor 1.pdf
ISBN
5898835821897

BESKRIVELSE

Lærerens bok er laget som en parallell til elevenes grunnbok for å kunne gjøre undervisningen så effektiv og enkel som mulig for læreren. Hver side i grunnboka er forminsket for å gi plass til kommentarer, tips til undervisningen, fasit og henvisninger til oppgaveboka. Dette gjør det lettere for læreren å variere undervisningen og differensiere leksegivingen.

Skolen må betale for lisenser. ... Faktor 10 Førtest; 1 Tall og algebra; 2 Geometri og beregninger; 3 Funksjoner; 4 Ligninger og ulikheter; 5 Romgeometri og massetetthet; 6 Statistikk, kombinatorikk og sannsynlighet; 7 Økonomi; Faktor 10 Vurdering Faktor 8 Førtest Førtesten hjelper deg med å kartlegge før-kunnskapene dine.

Tidligere terminprøver. Her har vi samlet tidligere utgaver av Faktor terminprøver. Faktor 8-10 Lærerressurs.

RELATERTE BØKER