Realfag 1

Realfag 1 - Nils Kr. Rossing, Tore Fagerli | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils Kr. Rossing, Tore Fagerli
DIMENSJON
8,81 MB
FILNAVN
Realfag 1.pdf
ISBN
4059492428732

BESKRIVELSE

Dette heftet er en lærerveiledning til støtte under laboratoriearbeid med varme-pumper og solfangere. Her beskrives virkemåte og oppbygning av varmepumper og solfangere, supplert med forslag til illustrerende eksperimenter. Ved siden av en lang rekke enkle eksperimenter, beskrives måling av varmefaktor for en varmepumpe, kondensasjonsvarme for vann og solfangeres virkningsgrad. Deler av heftet kan brukes som elevark under laboratorieøvelsene. Idéhefte for lærere er en serie fagdidaktiske hefter utviklet ved Program for lærerutdanning og Skolelaboratoriet ved NTNU i Trondheim. Her presenteres eksempler på undervisningsopplegg og nyttige pedagogiske forslag og råd innen de ulike fagene. Heftene setter fokus på de forskjellige hovedområdene i Kunnskapsløftet, og vil være gode verktøy til bruk i undervisningen i ungdomsskolen og videregående skole. Innholdet er også relevant for lærerstudenter og lærerutdannere.

Jeg har tenkt å ta realfag, og har søkt det. Men jeg fikk vite at dersom en skal ha realfag, så bør med ha 2 av realfag fagene som jeg har hatt i 2 klasse, skal også jeg ha i 3 klasse. Barn og unges kompetanse i realfag skal forbedres.

R1 er beregnet å tilsvare både Matematikk for samfunnsfag 1 og 2. Del 1: Hva er realfag? Elevene skal bli kjent med hva realfag er. Del 2: Utdanningstesten Utdanningstesten er utviklet for å vise mulighetene som finnes innen realfag.

RELATERTE BØKER