Gamle synder

Gamle synder - May Lis Ruus | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
May Lis Ruus
DIMENSJON
8,15 MB
FILNAVN
Gamle synder.pdf
ISBN
7867366034479

BESKRIVELSE

Lucie og Ditlef er rystet når de får nyss om hvor lille Emme kan befinne seg, men håpet om at de skal få datteren tilbake, stiger. Samtidig forsøker de å ha en hyggelig julefeiring. Tradisjonen tro er det duket for julestue i Christencegård, og en uventet gjest dukker opp. Før hun fikk sukk for seg, la han leppene sine over hennes og kysset henne med en grådig tunge som smakte salt av svette. «Hva i svarte, hete helvete driver du med, din djevel?» brølte Ditlef og kastet seg over mannen som for litt siden hadde vært en forrykt julebukk. Lucie lå fortumlet og så dem bakse på gulvet mens halmen ble kastet opp i luften.

Svært få snakker om de store farene ‒ og de store verdiene ‒ i de gamle. Rydder i gamle synder på Ringerike. Over 180 tonn med gamle skinner, sviller og skrap er samlet opp langs Randsfjordbanen.

For dem som har gitt uriktige opplysninger kan veien være kort ut igjen. Kjøp 'Gamle synder' av May Lis Ruus fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788202478742 Kjøp 'Gamle synder' av Berit Elisabeth Sandviken fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER