Visste du at-? Hest

Visste du at-? Hest lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,59 MB
FILNAVN
Visste du at-? Hest.pdf
ISBN
7144253862035

BESKRIVELSE

Visste du at hesten kan sove ståande?Eller visste du at hesten kan tisse nesten 10 liter i løpet av ein dag? I denne faktaboka kan ein lese morosame og overraskande fakta om hesten. På kvart oppslag er det ei ny spørjesetning. Boka er rikt illustrert, med sjarmerande og artige teikningar av Anna Fiske.Vrinsk! Visste du at ...? Hest er ein del av Samlagets Leseland for barn som lærer å lese. Dette er gode historier med enkel tekst og sjarmerande illustrasjonar, skapte for å stimulere og inspirere ferske lesarar.

Boka er rikt illustrert, med sjarmerande og artige teikningar av Anna Fiske. Visste du at hesten kan sjĂĽ forskjellige ting med kvart auge? Visste du at hesten et mest havre og høy? 10. Visste du at hesten ikkje kan spy? 12 Visste du at hesten kan sove ståande? Eller visste du at hesten kan tisse nesten 10 liter i løpet av ein dag? I denne faktaboka kan ein lese morosame og overraskande fakta om hesten.

Visste du at hesten ikkje kan spy? 12 Visste du at hesten kan sove ståande? Eller visste du at hesten kan tisse nesten 10 liter i løpet av ein dag? I denne faktaboka kan ein lese morosame og overraskande fakta om hesten. På kvart oppslag er det ei ny spørjesetning.

RELATERTE BØKER