Begynnaropplæring og tilpassa undervisning

Begynnaropplæring og tilpassa undervisning lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,54 MB
FILNAVN
Begynnaropplæring og tilpassa undervisning.pdf
ISBN
3796570803841

BESKRIVELSE

Artikkelsamlinga tar for seg korleis ulike lærarar arbeider med elevar i 1. til 4. klasse. Boka presenterer tema som: Omgrepet leik i barnehage og skule, lese- og skriveopplæring, og kunnskapstypar og arbeidsformer i matematikkopplæringa. Boka er basert på prosjektet "Begynnaropplæring og tilpassa undervisning" ved Høgskulen i Volda, 2002-2005. Har litteraturliste.

Fagdidaktikk og profesjonspraksis er ein bytte på å snakke, skrive, bruke data, aviser og så videre Dette skal skolen gjøre for at du skal klare å lære det som står i læreplanen for de forskjellige fagene. Tilpasset opplæring betyr også at de elevene som klarer mer enn det som står i læreplanen for trinnet, skal få større utfordringer som passer for dem. Som fagdidaktikarar i UH-sektor-en, erfarer vi at eige fagfelt manglar forskingsbasert teori på begynnaropplæring innan dei fleste delar av Kunst- og håndverks-faget sine kjerneområde.

Forskningsprosjektet «Begynnaropplæring og tilpassa undervisning» (2002-2005) har studert aktiviteten i første til fjerde klasse ut frå spørsmålet: Kva skjer i klasserommet? Det grunnleggjande perspektivet har vore tilpasset opplæring. Pris: 316,-. heftet, 2011.

RELATERTE BØKER