Det er en fugl på hodet ditt!

Det er en fugl på hodet ditt! - Mo Willems | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mo Willems
DIMENSJON
11,78 MB
FILNAVN
Det er en fugl på hodet ditt!.pdf
ISBN
3981594803725

BESKRIVELSE

Gerhard og Gisse er bestevenner! Elefanten Gerhard er veeeldig følsom og dramatisk. Det er IKKE grisen Gisse. I denne boken oppdager Gerhard at han har en fugl på hodet, så kommer det jammen én til - og så begynner de å bygge et rede! Gerhard friker ut. Kan den sindige bestevennen Gisse hjelpe ham ...? Bøkene om Elefant & Gisse egner seg godt som høytlesningsbøker fra 4 år og oppover. De er også supre lær-å-lese-bøker for den som er i ferd med å knekke lesekoden. Andre bøker om Elefant & Gisse: Vi er i en bok! Det er vanskelig å vente! Vi drar på kjøretur! Alle bøkene om Elefant og Gisse er oversatt av komiker Anders Bye.

I denne boken oppdager Gerhard at han har en fugl på hodet, så kommer det jammen én til - og så begynner de å bygge et rede! Gerhard friker ut. Les mer.

Det sitter en fugl på hodet til Gerhard. Det kunne vært verre, det kunne ha vært to fugler på hodet hans.

RELATERTE BØKER