Det jenter er lagd av

Det jenter er lagd av - Elana K. Arnold | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elana K. Arnold
DIMENSJON
9,18 MB
FILNAVN
Det jenter er lagd av.pdf
ISBN
8432837205437

BESKRIVELSE

«Sugar and Spice and Everything Nice». As if.Da Nina Faye var fjorten, sa moren til henne at det ikke fantes noe som het ubetinget kjærlighet. Nina trodde på henne. Nå er Nina seksten. Og hun er villig til å gjøre hva som helst for den gutten hun elsker, bare for å vise at hun fortjener ham. Men da han gjør det slutt med henne, mister hun grepet fullstendig. Hva er hun hvis hun ikke er noens kjæreste? Hva er hun lagd av?Dette er et slag i magen av en bok. En bok som utfordrer leseren med sin rasende, nådeløse og dønn ærlige kraft - en knallsterk blanding av det brutale og sanselige; en utforskning av kvinnekroppen, tenåringsjentekroppen, og kroppens historie gjennom tidene - dyrkelse, utnytting, misbruk. Det er ubehagelig, og du vrir deg i stolen, men du klarer ikke å legge den fra deg. Ikke rart den var finalist til National Book Award for YA Literature 2017. Den burde ha vunnet.

Arnold Kagge Forlag AS Oversetter: Vibeke Saugestad 2018. Da Nina Faye var fjorten, sa moren til henne at det ikke fantes noe som het ubetinget kjærlighet.

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Det jenter er lagd av av Elana K.

RELATERTE BØKER