Et barn å elske

Et barn å elske - Anne Marie Meyer | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Marie Meyer
DIMENSJON
3,69 MB
FILNAVN
Et barn å elske.pdf
ISBN
2855278919628

BESKRIVELSE

Augusta ble blank i øynene. - Jeg vil ikke at han skal sendes bort, jeg vil at han skal dø, så du slipper å skamme deg over ham og meg. Stemmen dirret. - Augusta, hva er det du sier? Jeg fatter ikke hva som går av deg. Du får ikke snakke slik. Nå går vi hjem og legger oss. Du trenger en god natts søvn. Augusta stirret på ham, det var som om hun ikke hørte hva han sa. - Kanskje du vil sende bort meg også? Er det det du og moren din vil? Men du kommer aldri til å få Ragna likevel, hun er lensmannens hustru, og han slipper henne aldri.

Helt til det er på tide for Zack å avsløre hvem han egentlig er ... Men Josef verdsatte tydeligvis åndelige ting og lærte barna sine å gjøre det samme. Og Maria var godt kjent i Skriftene.

Vi treffer henne på en solrik dag i Oslo. Hun skal presentere filmen The Tale for et norsk publikum under Oslo Pix-festivalen.

RELATERTE BØKER