Klar - ferdig - gå!

Klar - ferdig - gå! - Hans A. Dahl | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans A. Dahl
DIMENSJON
4,8 MB
FILNAVN
Klar - ferdig - gå!.pdf
ISBN
2345558093955

BESKRIVELSE

Klar - ferdig - gå! er skrevet spesielt med henblikk på den grunnleggende fysiologiundervisningen for studenter i det første året av bachelorstudiet i idrett.I motsetning til flertallet av fysiologibøker tar den for seg de tilpasningene som skjer i organismen ved overgangen fra hvile til aktivitet. Boka legger vekt på grunnleggende mekanismer, men uten å bli unødvendig detaljrik. Den inneholder et stort antall forklarende fotnoter i tillegg til en fyldig ordliste, der sentrale ord og begreper i faget blir forklart. Samlet gjør dette boka velegnet for alle som ønsker å tilegne seg et grunnlag for å forstå hvordan kroppen tilpasser seg fysisk aktivitet. Boka krever ikke spesielle forkunnskaper. Hans A. Dahl er utdannet lege og arbeider som professor i anatomi ved Norges Idrettshøgskole. Han har undervist i anatomi og fysiologi for de aktuelle brukergruppene i en årrekke.

De er våre viktigste endringsagenter. Hvorfor bilfri dag? Klar, ferdig, GÅ! I vinter har elevene i faget Teknologi og forskningslære jobbet med elektromotorer og konkurrert om hvem som kunne bygge den raskest roterende motoren.

Dahl fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788202344573 Klar, ferdig, gå.

RELATERTE BØKER