Vi i verden 1

Vi i verden 1 - Beate Børresen, Tove Larsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Beate Børresen, Tove Larsen
DIMENSJON
11,24 MB
FILNAVN
Vi i verden 1.pdf
ISBN
9598789638014

BESKRIVELSE

Lærerens bok har et grundig bakgrunnsstoff til støtte for læreren innenfor alle tradisjoner og temaer. Fortellingsstoffet for elevene er utdypet med kontrollspørsmål og forslag til samtaletema. Oppgavestoffet legger i stor grad opp til aktiviteter der arbeid med språket er sentralt. Metodestoffet legger godt til rette for tverrfaglig arbeid og temaorganisering av undervisningen, og er variert med tanke på elevenes ulike læringsstiler.

Det er blant de raskeste løsningene i verden for PCer i dag. Verden er nå 1 grad varmere enn det den var i førindustriell tid. Det er altså lite igjen før vi har nådd grensen på 1,5 graders oppvarming.

Velkommen til Vi i verda 1-4! Vi i verda er Cappelen Damms KRLE-verk for 1.-4.trinn. Her finn du oppgåver til kvart kapittel i bøkene.

RELATERTE BØKER